Eerste cultuurtalent is een ballerina

Kayleigh van Kempen, 15 jaar oud en ballerina aan de European School of Ballet in Amsterdam gaat deel uit maken van de Berg Talent familie. Kayleigh heeft een internationale achtergrond maar woont sinds een aantal jaren weer in Nederland om haar droom waar te kunnen maken. Samen met TOPSUPPORT Haarlemmermeer, die haar ook ondersteunen, heeft Berg Talent het eerste cultuurtalent gelanceerd, hopelijk volgen er spoedig meer.

Kayleigh van Kempen: “ Na mijn eerste ballet jaren in Australië te hebben gevolgd ben ik heel blij dat ik nu aan deze school kan studeren. Met de ondersteuning die ik nu krijg hoop ik de komende jaren veel van mijzelf te kunnen laten zien. Ik kijk uit naar de samenwerking en ook om de andere talenten van Berg Talent te ontmoeten.”

Lisanne de Roever, voormalig tophockeyster en topsportcoördinator Haarlemmermeer : “ Wij zijn verheugd samen met Berg Talent dit toptalent te kunnen ondersteunen. Het doorzettingsvermogen en de inzet die Kayleigh al op zo’n jonge leeftijd laat zien zijn een inspiratiebron voor heel veel mensen. Daar hechten wij bij TOPSUPPORT Haarlemmermeer veel waarde aan .”

Rob van den Berg, oprichter van Berg Talent: “ Berg Talent is heel blij met het eerste cultuurtalent.  Kayleigh is een bijzonder voorbeeld voor leeftijdgenoten en wij hopen dan ook dat ze anderen inspireert omdat alle jongeren in Nederland een kans verdienen om hun dromen en ambities waar te maken, ongeacht het budget. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.”