Jong Turntalent bij Berg Talent

KENJI PAIZS ONDERSTEUNT DOOR DE STICHTING

Groot turntalent Kenji Paizs gaat deel uit maken van de Berg Talent familie. Kenji is al sinds zijn 4e bezig met turnen en blinkt uit op het onderdeel vloer waar hij Nederlands kampioen is geworden. Maar ook op het allround turnen staat hij zijn mannetje, daar was hij 2e op de Nederlandse kampioenschappen. Door de steun van Berg Talent maar ook door een samenwerking met Rotterdam Topsport heeft Kenji de mogelijkheid om te trainen in de prachtige nieuwe turnhal in Topsportcentrum Rotterdam, sinds september vorig jaar de thuisbasis voor het TeamNL topsportprogramma turnen heren.

Kenji Paizs: “Sinds mijn 7e train ik bij de Oranje selectie en ondertussen ben ik onderdeel van TeamNL. Met de overgang naar de mooie nieuwe turnhal in Topsportcentrum Rotterdam krijgen we nog meer kansen om ons te verbeteren en mee te doen met de wereldtop. Mijn ambitie is dan ook om te kijken of ik in 2028 mee kan doen aan de Olympische Spelen.”

Rob van den Berg, oprichter van Berg Talent: “ Berg Talent is heel blij met Kenji. Het doorzettingsvermogen op zo’n jonge leeftijd is een groot voorbeeld voor andere talenten. Wij hopen dan ook langere tijd met Kenji te kunnen samenwerken. Daarnaast is het leuk om samen met een partij als Rotterdam Topsport op te trekken. We kennen elkaar al geruime tijd en zijn blij met ons eerste Rotterdamse talent.”

Peter Blangé, directeur van Rotterdam Topsport, is zeer verheugd dat Kenji ondersteund gaat worden door Berg Talent. “Om de weg van talent naar topsporter af te leggen, kun je als jong talent heel veel steun gebruiken. De steun van Berg Talent zal Kenji zeker verder helpen om zijn talent te ontwikkelen en zijn ambities waar te maken.”