Hidde Hoogenberg

Naam: Hidde Hoogenberg

Geboortejaar: 2004

Talent: Handbal

Mijn beste/mooiste prestaties tot nu toe zijn:, NK Beach handbal 2018 3e, NK Beach Handbal 2019 3e, NK zaal Handbal 2e, EK Beach handbal 2021 10e, handbal HandbalAcademie op Papendal 2021

Wat wil je bereiken: internationale top

Waar kunnen we je volgen: Je kunt mij volgen op Instagram daar post ik regelmatig updates over hoe het gaat met mijn ontwikkeling

Waar kunnen we je voor wakker maken: pasta

Waar ben je mee bezig: ik woon (net als mijn tweelingbroer Sjors) doordeweeks op Papendal. Dan train ik op de Handbal Academie, in de weekenden speel ik wedstrijden met de heren A op landelijk niveau.

Update december 2021 – Ik woon nu alweer 12 weken op Papendal en ben elke dag druk aan het trainen. Dat betekent dat ik 9 keer per week train, 4 keer kracht en 5 keer met de bal. Ik train voor de middenopbouw en dat gaat erg goed. Van de trainers heb ik gehoord dat ik een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt en dat ik deze lijn door moet zetten. Daarnaast zit in de voorselectie van Nederland u18. Helaas ben ik niet geselecteerd voor het toernooi eind van dit jaar in Duitsland. Daar baal ik best wel van. Op mijn positie heb ik erg veel concurrenten. Ik deed al mijn best en dat blijf ik gewoon doen. De trainers van de academie hebben erg veel vertrouwen in mij.

Daarnaast staan we in de landelijke competitie met Feyenoord handbal tweede in de jeugddivisie van de heren A. 2 wedestrijden verloren, 1 gelijk gespeeld en 6 gewonnen waarbij ik veel heb gescoord dus ook daar gaat het goed. Met dit team spelen we steeds beter samen en is de sfeer heel goed.