Ryan Peters

Naam: Ryan Peters

Geboortejaar: 2004

Talent: Basketbal

Mijn beste/mooiste prestaties tot nu toe zijn: Ik ben afgelopen jaar geselecteerd voor het Nederlands Team en gevraagd om te komen spelen voor The Orange Lions Academy in Amsterdam. Maar het meest trots ben ik wel dat ik in 2019 met mijn team Nederlands Kampioen geworden ben.

Wat wil je bereiken: Mijn grote droom en doel is om over een paar jaar buiten Nederland te basketballen (in Europa of Amerika) en daar mijn geld mee te verdienen.

Waar kunnen we je volgen: Je kan mij zelf volgen via mijn Instagram-account (ryan.peters14).

Waar kunnen we je voor wakker maken: NBA wedstrijden! Dat is de Amerikaanse basketball competitie met veel grote sterren. Deze vind ik altijd leuk om te kijken. Daar kom ik ’s nachts mijn bed voor uit.

Waar ben je op dit moment druk mee: In augustus ben ik begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Wij hebben in september al twee toernooien gespeeld in het buitenland. In München (Duitsland) en Bratislava (Slowakije). Die toernooien zijn te gek om mee te maken.

De Nederlandse competitie (Dutch Talent League) is ook begonnen. We hebben twee wedstrijden gewonnen en twee verloren.

Ik woon sinds de zomer ook op mijzelf in Amsterdam. Ik heb een kamer in een flat van Topsport Amsterdam, waar allemaal jonge sporttalenten wonen .Ik ga ook in Amsterdam naar school. Op het ROC van Amsterdam zit ik in het tweede jaar van de opleiding Maatschappelijke Zorg. Ik heb het erg naar mijn zin in Amsterdam.