Sjors Hoogenberg

Naam: Sjors Hoogenberg

Geboortejaar: 2004

Talent: Handbal

Mijn beste/mooiste prestaties tot nu toe zijn: EK Bulgarije, wonen op de HandbalAcademie op Papendal.

Wat wil je bereiken: ik wil aan de binnenlandse en internationale top handballen.

Waar kunnen we je volgen: op mijn insta zet ik regelmatig updates van hoe ik er nu voor sta en komen er foto’s en video’s van toernooien.

Waar kunnen we je voor wakker maken: mij kan je wakker maken voor lasagne

Waar ben je mee bezig: doordeweeks woon ik (net als mijn tweelingbroer Hidde) op Papendal en volg ik de HandbalAcademie, in het weekend speel ik met de Heren A een wedstrijd in de landelijke jeugddivisie.

Update december 2021 – Begin dit seizoen (sinds ik op Papendal woon) werd mij een nieuwe positie gegeven omdat ik hier erg veel potentie in had volgens de trainers. Ik heb samen met hen een plan gemaakt hoe we dit gaan aanpakken. Tot nu toe ontwikkel ik me razendsnel en daarom ben ik nu ook geselecteerd voor de selectie voor jongoranje U18 die in de kerstvakantie naar Merzig in Duitsland gaan om een aantal wedstrijden te spelen. Het is nog even afwachten of ik mee mag, de groep is nu in totaal 24 jongens en uiteindelijk gaan er 16 jongens mee naar het toernooi.

Ook in de landelijke jeugddivisie zijn we goed op dreef, we staan op het moment 2e van Nederland. De trainingen van de afgelopen maanden waren erg zwaar, maar ik heb erg veel stappen gemaakt. Ik ben mentaal en fysiek erg vooruit gegaan. De trainingen op vrijdagavond met de heren 1 gaan daarom ook erg goed, ik kan mezelf steeds meer laten zien.