Vittore Vermeulen

Naam: Vittore Vermeulen

Geboortejaar: 20 januari 2005

Talent: Beeldend Kunstenaar

Mijn beste/mooiste prestaties tot nu toe zijn: Mijn mooiste prestatie tot nu toe is dat ik met mijn kunstwerk CEP4, eerste ben geworden bij de voorronde van Kunstbende Young Creators Festival 2022 Noord Brabant.

CEP4 is een mengeling tussen fashion en utiliteit. Het verhaal van CEP4 speelt zich af in het jaar 2147. De gevolgen van klimaatverandering hebben het leven op onze post-apocalyptische planeet enorm bitter hebben gemaakt. Er dwalen dan slechts nog maar enkele miljoenen mensen rond over onze verlaten aardbol. Dit kledingstuk genaamd CEP4 is een beschermende mantel tegen de brute omstandigheden van onze toekomstige planeet. Met behulp van dit kledingstuk kunnen de mensen het leven op aarde weer langzaam gaan opbouwen.

Meer hierover leest u op mijn website: https://cep43.webnode.page

Wat wil je bereiken: Ik wil later van mijn interesses mijn werk maken en anderen daarmee inspireren.

Waar kunnen we je volgen: Instagram:vittore_vermeulen

Waar kunnen we je voor wakker maken: Je kan mij wakker maken voor een heerlijk Italiaans buffet

Extra Info: Ik ben Vittore Vermeulen, 17 jaar. Sinds klein ben ik altijd bezig geweest met het maken van allerlei kunstwerken. Door de jaren heen ben ik met diverse disciplines bezig geweest zoals: keramiek, origami, digitale animatie, illustratie, fotografie en fashion. Nu zit ik in vwo 6 en daarnaast volg ik de vooropleiding ‘Foundation Year’ aan de Design Academy Eindhoven. Het Foundation year aan de Design Academy Eindhoven gaat op alle verschillende aspecten van kunst, cultuur en het bedenken en uitvoeren daarvan in. Ik hoop dat ik door dit ruime aanbod mijn specifieke passie op het gebied van kunst en cultuur kan vinden. Ik voel mij daarom zeer vereerd dat de familie Van den Berg mij hierin ondersteunt.